Procesos de proteolisis primaria que intervienen en la maduración del queso de cabra

Autor/a

Trujillo Mesa, Antonio José

Director/a

Carretero Romay, Carmen

Data de defensa

1996-03-10

ISBN

788469120811

Dipòsit Legal

B-16349-2008



Departament/Institut

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Paraules clau

Proteolisi primària; Formatge cabra; Enzims proteolítics

Matèries

637 - Productes dels animals domèstics, de la caça i de la pesca

Àrea de coneixement

Ciències de la Salut

Documents

ajtm1de3.pdf

9.951Mb

ajtm2de3.pdf

8.856Mb

ajtm3de3.pdf

8.536Mb

 

Drets

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)