2024-03-29T01:26:32Zhttps://www.tdx.cat/oai/requestoai:www.tdx.cat:10803/56922017-08-30T05:11:46Zcom_10803_120col_10803_171
Procesos de proteolisis primaria que intervienen en la maduración del queso de cabra
Trujillo Mesa, Antonio José
Carretero Romay, Carmen
Proteolisi primària
Formatge cabra
Enzims proteolítics
2008-03-31
2008-03-31
2008-03-31
1996-03-10
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
788469120811
http://www.tdx.cat/TDX-0331108-133602
http://hdl.handle.net/10803/5692
B-16349-2008
spa
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
info:eu-repo/semantics/openAccess
Universitat Autònoma de Barcelona
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)