Ara mostrant els elements 80-99 de 112

    Nanoemulsions as delivery systems of food ingredients: Improving food safety and functionality 

    Salvia Trujillo, Laura (Data de defensa: 2014-03-27)

    Les nanoemulsions es consideren una excel·lent manera d’incorporar compostos lipòfils actius en aliments degut a les seves propietats específiques. L’objectiu d’aquesta tesi fou estudiar els factors que afecten les ...

    Nanostructured emulsions and nanolaminates: an approach toward food protection and delivery of active ingredients 

    Acevedo Fani, Alejandra (Data de defensa: 2016-12-16)

    L’objectiu d’aquesta tesi doctoral va ser avaluar els factors més importants que afecten la formació i les propietats fisicoquímiques de les emulsions nanoestructurades i dels nanolaminats, així com la seva capacitat per ...

    New advances in the control of brown rot in stone fruit using the biocontrol agent Bacillus amyloliquefaciens CPA-8 

    Gotor Vila, Amparo María (Data de defensa: 2017-07-12)

    La podridura marró causada pel fong Monilinia spp. és responsable d'importants pèrdues en la postcollita de la fruita de pinyol. Entre les estratègies de control respectuoses amb el medi ambient, cal destacar l'ús d'agents ...

    Novel preservation strategies for microbial decontamination of fresh-cut fruit and vegetables 

    Collazo Cordero, Cyrelys (Data de defensa: 2018-09-24)

    La bioconservació, així com els mètodes químics i físics, es van avaluar per controlar patògens de transmissió alimentària en productes vegetals mínimament processats. La investigació dels mecanismes d'acció de Pseudomonas ...

    Noves aproximacions en els estudis d'interacció de fruita de pinyol i Monilinia spp. per al control sostenible de la podridura marró 

    Baró Montel, Núria (Data de defensa: 2019-07-04)

    El control de plagues, malalties i fisiopaties en fruiters és cada cop més complex, i la podridura marró no n’és una excepció. Aquesta malaltia, causada per Monilinia spp., afecta la fruita de pinyol de la nostra zona, ...

    Obtención de zumos y frutos cortados con alto potencial antioxidante mediante tratamientos no térmicos 

    Odriozola Serrano, Isabel (Data de defensa: 2009-02-13)

    La producció i consum de fruites i verdures mínimament processades s'ha incrementat en el últims anys degut a la demanada, per part dels consumidors, d'aliments naturals, d'aparença i valor nutricional semblants als productes ...

    Ochratoxin A and ochratoxigenic modulds in grapes, must and wine. Ecophysiological studies 

    Bellí Martí, Neus (Data de defensa: 2006-01-20)

    L'ocratoxina A (OTA) és un metabolit secundari tòxic produït essencialment per fongs<br/>dels gèneres Aspergillus i Penicillium, sota diverses condicions. La seva presència en el<br/>cos humà es deguda a la ingestió de ...

    Ochratoxin A in overripe grapes, raisings and special wines in vitro and in vivo studies on fungi isolated from grapes and raisins affected by physical, chemical and biotic agents 

    Valero Rello, Ana (Data de defensa: 2007-07-13)

    Ochratoxin A (OTA) is a fungal secondary metabolite produced by Aspergillus and Penicillium species. It has been detected in a wide range of commodities, including cereals, coffee, grapes, raisins, must and wine. Within ...

    Optimización de la producción del agente de biocontrol Candida sake (CPA-1) 

    Arevalo Chávez, Sonia M. (Data de defensa: 1998-11-27)

    Optimización de las tecnologías de conservación en diferentes variedades de melocotón y nectarina para la mejora de su calidad 

    Cano Salazar, Jaime Andres (Data de defensa: 2012-05-25)

    L'objectiu principal d'aquesta tesi doctoral ha estat avaluar la influència que exerceix el període de pre-acondicionat previ a l'emmagatzematge frigorífic a -0.5 º C, les combinacions gasoses de l'atmosfera de conservació ...

    Optimization of Extraction of Protein from Alfalfa Leaf (Medicago sativa) for Human Consumption 

    Hadidi, Milad (Data de defensa: 2019-12-19)

    La creixent població mundial està augmentant la demanda de fonts de proteïnes vegetals dietètiques barates i més sostenibles per a complementar o fins i tot reemplaçar fonts cares i limitades de proteïna animal. L'alfals ...

    Phenol-enriched olive oil with its own phenolic compounds and complemented with phenols from thyme: a functional food development model 

    Rubió Piqué, Laura (Data de defensa: 2014-06-30)

    L'enriquiment de l’oli d'oliva amb els seus propis fenols esdevé una estratègia interessant per augmentar i normalitzar la ingesta diària d’hidroxitirosol sense augmentar el consum calòric. No obstant això, olis amb alt ...

    Phenolic Compounds:Their Role During Olive Oil Extraction and in Flaxseed - Transfer and Antioxidant Function 

    Artajo Medina, Luz Stella (Data de defensa: 2006-12-12)

    Els biofenols comprenen un gran grup de metabòlits secundaris que presenten una àmplia varietat d'estructures i una gran diversitat d'activitats biològiques. Específicament, l'interès en l'oliva i la llavor del lli (llinassa) ...

    Physiological, agronomic and molecular changes for early and late senescence maize inbred lines under abiotic stresses 

    Chibane, Nadia (Data de defensa: 2022-01-31)

    La senescència és l'etapa final del desenvolupament de la fulla i condueix a la mort. La senescència pot ser induïda prematurament per estrès abiòtic. La senescència primerenca o la senescència induïda per estrès abiòtic ...

    Polyphenol metabolism: from in vitro to in vivo approaches 

    Serra Maqueda, Aida (Data de defensa: 2012-09-18)

    Los compuestos fenólicos son fitoquímicos ampliamente distribuidos en nuestra dieta debido a la ingesta de productos vegetales –principalmente frutas y verduras, derivados del cacao, te, café y vino tinto-. Varios efectos ...

    Polyphenol oxidase: Activity, properties of its products and inactivation by innovative technologies 

    Falguera Pascual, Víctor (Data de defensa: 2012-10-17)

    Polyphenol oxidase (PPO) affects both kinds of matters that are nowadays at the forefront of the quality concept: those aspects related to health and those regarding organoleptic perception of food. In this Thesis, PPO ...

    Potencial de la cepa CPA-8 de Bacillus subtilis como agente de biocontrol de enfermedades de postcosecha de fruta 

    Yánez Mandizábal, Viviana del Rocío (Data de defensa: 2012-01-18)

    La limitació en l’ús de fungicides per al control de malalties en postcollita de fruita és una problemàtica d’elevada magnitud en el sector fructícola actual. Degut a això l’ús d’estratègies alternatives com el control ...

    Predictive mycology and use of natural antifungals to prevent the mycotoxin food hazard 

    García, Daiana (Data de defensa: 2012-10-19)

    Filamentous moulds may cause spoilage in raw materials, foods and feeds. Some of them synthesize mycotoxins which are a risk for human and animal health. For this reason, from the food safety point of view, only mycotoxins, ...

    Predictive mycology as a tool for controlling and preventing the aflatoxin risk in postharvest 

    Aldars García, Laila (Data de defensa: 2017-07-17)

    Les aflatoxines són potents carcinògens que representen una amenaça significativa per a la salut humana. La incidència d'aquestes micotoxines en els aliments és alta, de manera que el seu control i prevenció són necessaris ...

    Preserving natural attributes of mango products by non-thermal technologies 

    Salinas-Roca, Blanca (Data de defensa: 2017-07-18)

    Els consumidors demanden nous productes a base de fruites -com els a punt per menjar-, segurs, saludables i amb propietats similars als naturals. L’objecte d’estudi d’aquesta tesi doctoral fou avaluar l’impacte de ...