Mostrando ítems 91-110 de 112
Rubió Piqué, Laura (Fecha de defensa: 2014-06-30)
L'enriquiment de l’oli d'oliva amb els seus propis fenols esdevé una estratègia interessant per augmentar i normalitzar la ingesta diària d’hidroxitirosol sense augmentar el consum calòric. No obstant això, olis amb alt ...
Artajo Medina, Luz Stella (Fecha de defensa: 2006-12-12)
Els biofenols comprenen un gran grup de metabòlits secundaris que presenten una àmplia varietat d'estructures i una gran diversitat d'activitats biològiques. Específicament, l'interès en l'oliva i la llavor del lli (llinassa) ...
Chibane, Nadia (Fecha de defensa: 2022-01-31)
La senescència és l'etapa final del desenvolupament de la fulla i condueix a la mort. La senescència pot ser induïda prematurament per estrès abiòtic. La senescència primerenca o la senescència induïda per estrès abiòtic ...
Serra Maqueda, Aida (Fecha de defensa: 2012-09-18)
Los compuestos fenólicos son fitoquímicos ampliamente distribuidos en nuestra dieta debido a la ingesta de productos vegetales –principalmente frutas y verduras, derivados del cacao, te, café y vino tinto-. Varios efectos ...
Falguera Pascual, Víctor (Fecha de defensa: 2012-10-17)
Polyphenol oxidase (PPO) affects both kinds of matters that are nowadays at the forefront of the quality concept: those aspects related to health and those regarding organoleptic perception of food. In this Thesis, PPO ...
Yánez Mandizábal, Viviana del Rocío (Fecha de defensa: 2012-01-18)
La limitació en l’ús de fungicides per al control de malalties en postcollita de fruita és una problemàtica d’elevada magnitud en el sector fructícola actual. Degut a això l’ús d’estratègies alternatives com el control ...
García, Daiana (Fecha de defensa: 2012-10-19)
Filamentous moulds may cause spoilage in raw materials, foods and feeds. Some of them synthesize mycotoxins which are a risk for human and animal health. For this reason, from the food safety point of view, only mycotoxins, ...
Aldars García, Laila (Fecha de defensa: 2017-07-17)
Les aflatoxines són potents carcinògens que representen una amenaça significativa per a la salut humana. La incidència d'aquestes micotoxines en els aliments és alta, de manera que el seu control i prevenció són necessaris ...
Salinas-Roca, Blanca (Fecha de defensa: 2017-07-18)
Els consumidors demanden nous productes a base de fruites -com els a punt per menjar-, segurs, saludables i amb propietats similars als naturals. L’objecte d’estudi d’aquesta tesi doctoral fou avaluar l’impacte de ...
Riahi, Insaf (Fecha de defensa: 2021-05-20)
Les micotoxines es consideren un problema de salut pública molt important a causa dels seus efectes adversos en animals i humans. El deoxinivalenol (DON) és la micotoxina més freqüent en els cereals a tot el món. La ...
Rojas Grau, María Alejandra (Fecha de defensa: 2006-12-14)
L'estil de vida dels consumidors moderns, conjuntament amb el desig d'adquirir productes naturals i beneficiosos per la salut, ha fet que la producció i consum de fruites mitjançant processat mínim, com és el cas de les ...
Yuste, Silvia (Fecha de defensa: 2021-01-27)
La millora d'aliments tradicionals mitjançant la biofortificación amb compostos saludables ha aparegut com una possible estratègia per prevenir malalties cardiovasculars. En aquesta Tesi s'ha estudiat el potencial d'una ...
Altisent Rosell, Rosa (Fecha de defensa: 2010-05-29)
L'objectiu principal d'aquesta Tesi Doctoral va ser avaluar la influència que<br/>exercia un període de 2 o 4 setmanes en fred normal (després de l'emmagatzematge en<br/>condicions d'atmosfera controlada amb molt baix ...
Coronel, María Bernarda (Fecha de defensa: 2011-12-16)
L’ocratoxina A (OTA) és un metabòlit secundari tòxic produït per algunes especies fúngiques dels gèneres Aspergillus i Penicillium que poden contaminar aliments i pinsos. Aquesta micotoxina és neurotòxica, hepatotòxica, ...
Das, Arindam (Fecha de defensa: 2012-07-18)
En aquest treball de tesi hem estudiat per primera vegada l’expressió funcional dels canals de calci dependents de voltatge (CCDV) en melanòcits humans i un ampli rang de línies cel.lulars i biòpsies de melanoma humà, ...
Piqué Ferré, Maria Teresa (Fecha de defensa: 1995-09-19)
L'assecatge i emmagatzematge de l'avellana són processos molt importants en la<br/>tecnologia postcollita de l'avellana que poden influir en la seva qualitat i idoneïtat per al<br/>consum. Aquesta Tesi estudia la cinètica ...
Sisquella Sanagustín, María (Fecha de defensa: 2014-09-18)
La podridura marró causada per Monilinia spp. és la malaltia de postcollita més important que afecta a la fruita de pinyol. Malgrat que a Espanya s’ha autoritzat de forma excepcional la matèria activa fludioxonil en ...
Naranjo Martín, María del Carmen (Fecha de defensa: 2023-06-01)
En els darrers anys, les tecnologies innovadores de processament estan en auge per aconseguir productes saludables i d'alta qualitat, per tal de satisfer la demanda dels consumidors. En aquesta Tesi Doctoral s'investiga ...
Raybaudi Massilia, Rosa M. (Fecha de defensa: 2007-10-30)
El consum de fruites fresques tallades i sucs de fruites no pasteuritzats s'ha<br/>incrementat significativament en els darrers anys degut a la creixent demanda de<br/>productes sans de baix contingut calòric i característiques ...
Dolcet Negre, Marta Maria (Fecha de defensa: 2015-07-06)
Els monoacilglicerols (MAGs) enantiomèrics són intermedis de gran interès i la seva producció mitjançant enzims ofereix vies alternatives a les reaccions químiques tradicionals. Aquesta tesi té com a objectiu la seva síntesi ...