Aplicación de las altas presiones hidrostáticas en la elaboración de queso de cabra

Autor/a

Buffa, Martín Nicolás

Director/a

Trujillo Mesa, Antonio José

Guamis López, Buenaventura

Data de defensa

2003-07-22

ISBN

8468922897

Dipòsit Legal

B-23142-2005



Departament/Institut

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Paraules clau

Queso; Alta presión hidrostática; Leche cabra

Matèries

663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos

Àrea de coneixement

Ciències de la Salut

Documents

mnb1de2.pdf

1.737Mb

mnb2de2.pdf

572.6Kb

mnbresum1de1.pdf

18.27Kb

 

Drets

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)