Dietary factors influencing calcium and phosphorus utilization in broiler chicken

Autor/a

Hamdi, Manel

Director/a

Pérez Hernández, José Francisco

Data de defensa

2016-12-02

ISBN

9788449027611

Pàgines

195 p.



Departament/Institut

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Paraules clau

Calci; Calcio; Calcium; Fòsfor; Fósforo; Phosphorus; Pollastres d'engreix; Pollos de engorde; Broilers chicken

Matèries

636 - Explotació i cria d'animals. Cria del bestiar i d'animals domèstics

Àrea de coneixement

Ciències de la Salut

Documents

maha1de1.pdf

2.431Mb

 

Drets

L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)