Ara mostrant els elements 1-4 de 4
Hernández Macías, Salvador (Data de defensa: 2021-12-16)
Las lías del cava son un subproducto vitivinícola que consiste en células no viables de Saccharomyces cerevisiae. Su composición rica en ß-glucanos y manano- oligosacáridos (MOS) podría dar lugar a una ...
Comas Basté, Oriol (Data de defensa: 2020-10-02)
La intolerància a la histamina, també anomenada síndrome d’histaminosi enteral o sensibilitat a la histamina alimentària, és un trastorn associat a la ingesta d’histamina que s’origina per un desordre ...
Muñoz Esparza, Nelly C. (Data de defensa: 2021-12-10)
Las poliaminas putrescina, espermidina y espermina son un grupo de moléculas que se distribuyen de forma ubicua en todos los organismos vivos. Las poliaminas tienen diversas implicaciones la salud humana, ...
Sánchez Pérez, Sònia (Data de defensa: 2022-11-04)
[cat] La intolerància a la histamina és una reacció d’hipersensibilitat no al·lèrgica que s’observa com a resultat del consum de quantitats normalment tolerables d’histamina en persones susceptibles, ...