Hernández Macías, Salvador (Date of defense: 2021-12-16)
Las lías del cava son un subproducto vitivinícola que consiste en células no viables de Saccharomyces cerevisiae. Su composición rica en ß-glucanos y manano- oligosacáridos (MOS) podría dar lugar a una ...
Comas Basté, Oriol (Date of defense: 2020-10-02)
La intolerància a la histamina, també anomenada síndrome d’histaminosi enteral o sensibilitat a la histamina alimentària, és un trastorn associat a la ingesta d’histamina que s’origina per un desordre ...
Muñoz Esparza, Nelly C. (Date of defense: 2021-12-10)
Las poliaminas putrescina, espermidina y espermina son un grupo de moléculas que se distribuyen de forma ubicua en todos los organismos vivos. Las poliaminas tienen diversas implicaciones la salud humana, ...
Sánchez Pérez, Sònia (Date of defense: 2022-11-04)
[cat] La intolerància a la histamina és una reacció d’hipersensibilitat no al·lèrgica que s’observa com a resultat del consum de quantitats normalment tolerables d’histamina en persones susceptibles, ...