Fragmentacions mesolítiques dels radicals anions de benzil fenil èters, benzil fenil tioèters i clorurs de benzil substituïts. Estudi teòric i per EPR

Author

Asensio Montaner, Xavier

Director

Lluch López, Josep M.

Marquet Cortés, Jordi

Date of defense

2009-03-27

ISBN

9788469367384

Legal Deposit

B-40688-2010



Department/Institute

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química

Abstract

L'objectiu principal del present estudi és aprofundir, des d'un punt de vista teòric i experimental en els aspectes cinètics i mecanístics de les fragmentacions unimoleculars de radicals anions que evolucionen per donar lloc a radicals i anions. Tractarem de veure el comportament que presenten aquests radicals anions en diferents famílies d'espècies i extreuren conclusions que ens permetin veure quin patró segueixen. <br/>El treball s'agrupa en diferents capítols (del capítol 4 al capítol 6), segons el tipus d'enllaç estudiat, i el qual és susceptible de ser fragmentat una vegada generat l'anió radical.


The main purpose of this study is to deeply investigate, in a theoretical and experimental point of view, the kinetics and mechanisms of unimolecular radical anion fragmentations to obtain corresponding radical and anions. We will discuss about the behavior of these radical anions in different families of molecules to achieve concrete reasons to explain these fragmentations. <br/>The study is presented in different chapters (from 4 to 6), depending on the type of bond studied which is susceptible to be broken.

Keywords

Anions; Radicals; Fragmentacions

Subjects

54 - Chemistry. Crystallography. Mineralogy

Knowledge Area

Ciències Experimentals

Documents

xam1de1.pdf

4.198Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)