Villalba Mata, Daniel (Date of defense: 2000-09-14)
En la presente Tesis se ha construido un modelo informático para la simulación<br/>estocástica de rebaños de vacas nodrizas. El modelo ha sido validado con datos<br/>reales y utilizado para la simulación ...
Bosch Puig, Lluís (Date of defense: 2011-11-11)
La present Tesi Doctoral s’emmarca en una línia d’investigació del Departament de Producció Animal de la Universitat de Lleida, dedicada a la millora genètica de la qualitat de la carn en bestiar ...
Gol i Parera, Sofia (Date of defense: 2019-07-05)
Aquesta tesi doctoral forma part d'una línia de recerca sobre la millora genètica de la qualitat de la carn en porcí. Un dels recents objectius inclòs en algunes línies paternes seleccionades per mercats ...
Alfonso Ruiz, Leopoldo (Date of defense: 1995-10-20)
L'eficiència en la producció de carn magra és el principal objectiu de la millora genètica porcina (Brascampi De Vries, 1992). D'entre els caràcters que determinen l'eficiència d'aquesta producció - la ...
Babot Gaspa, Daniel (Date of defense: 1997-07-01)
Se analiza la importancia de diferentes efectos que pueden incidir en la media de los caracteres número de lechones nacidos vivos (NV), ganancia media diaria de peso (GMD) y espesor de tocino dorsal ...
Ros Freixedes, Roger (Date of defense: 2014-12-05)
El contingut i la composició en àcids grassos del greix intramuscular (GIM) afecten la qualitat de la carn de porc. En particular, augmentar el contingut d’àcid oleic (C18:1) milloraria la seva qualitat ...
Henriquez Rodriguez, Eliana (Date of defense: 2017-04-05)
This PhD dissertation is framed on a line of research aimed at improving pork quality and, particularly, intramuscular fat (IMF) and monounsaturated fatty acid (MUFA) content as two of the main traits ...