Productos cárnicos fermentado-curados funcionales y seguros. Nueva vía de ingestión de probióticos

Autor/a

Rubio Moreno, Raquel

Director/a

Garriga Turón, Margarita

Aymerich Calvet, Mª Teresa

Tutor/a

Parés i Oliva, Dolors

Data de defensa

2014-10-14

Dipòsit Legal

Gi. 2033-2014

Pàgines

141 p.



Departament/Institut

Universitat de Girona. Departament d'Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària

Resum

Fermented meats play an important part in many diets and are very appreciate by the consumer. However, these products are an important source of fat and salt, associated to chronic cardiovascular diseases. Therefore, it is necessary to develop new strategies in the manufacture of fermented meats in order to innovate in this area to obtain healthier products


Els embotits fermentats-curats (EFC) estan presents en moltes dietes i són molt apreciats pel consumidor, però a la vegada constitueixen una font important de greix i sal, responsables de malalties cardiovasculars. Per tant, és necessari el desenvolupament de noves estratègies en la fabricació d’EFC per innovar en aquest camp, en benefici de la promoció de la salut del consumidor

Paraules clau

Salt and fat reduction; Reducción de sal y grasas; Reducció de sal i greixos; Probiotics; Probióticos; Probiòtics; Fermented meats; Embutido fermentado-curado; Embotit fermentat-curat; Lactobacillus; Consumer security; Seguridad del consumidor; Seguretat del consumidor; Fermented sausages; Fuet

Matèries

54 - Química; 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos

Documents

trrm.pdf

7.683Mb

 

Drets

L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)