Mostrando ítems 1-6 de 6
Mas i Reixach, Gemma (Fecha de defensa: 2011-06-16)
Fruit de l’augment de l’interès del consumidors per productes del porc més saludables, s’han dut a terme nombrosos estudis per modificar el perfil d’àcids grassos de la carn emprant dietes amb diferents ...
Romaguera Matas, Roser (Fecha de defensa: 2010-07-20)
El principal objectiu d'aquesta tesis ha estat determinar si el diàmetre fol·licular és un bon paràmetre no invasiu per tal d'avaluar la qualitat de l'oòcit en funció de la seva competència per al ...
Llonch i Obiols, Pol (Fecha de defensa: 2012-05-03)
La inhalació d’elevades concentracions de CO2 causa aversió en porcs. L’objectiu general d’aquesta tesi va ser determinar el grau d’afectació del benestar animal, mitjançant l’avaluació de l’aversió i ...
Timoneda i Heredia, Oriol (Fecha de defensa: 2013-07-01)
El descobriment dels microRNAs (miRNAS) com a nous reguladors de l’expressió gènica ha obert un nou camp en l’estudi de quin és el comportament d’aquests RNAs de mida petita i descriure en quins processos ...
Fina i Pla, Marta (Fecha de defensa: 2013-09-16)
La raça bovina Bruna dels Pirineus és una raça càrnia autòctona de les àrees muntanyoses de Catalunya. Els treballs que conformen la present tesi doctoral pretenen optimitzar l’avaluació genètica que ...
Capdevila Mestres, Josefa (Fecha de defensa: 2015-09-18)
La present tesi ha avaluat la capacitat dels compostos fenòlics i dels paràmetres de color per actuar com a marcadors de traçabilitat de la varietat i/o anyada de vins blancs i negres monovarietals de ...