La escultura urbana como nexo de convivencia: Identidad y reflejo del lugar en el área del Vallès

Author

Andrino Muñoz, Miguel

Director

Roy Dolcet, Josep

Date of defense

2012-10-15

Legal Deposit

B. 3121-2013

Pages

3087 p.



Department/Institute

Universitat de Barcelona. Departament d'Escultura

Abstract

Este presente estudio se basa fundamentalmente en el análisis, revisión y catalogación de la obra escultórica situada en los espacios públicos de la comarca del Vallès (Barcelona), desde sus orígenes hasta la más reciente actualidad; y con gran interés en lo que se refiere a la escultura contemporánea en el espacio público. Es por tanto, una apuesta interesante por ser un tema candente, poco estudiado en el contexto de la escultura pública en el espacio urbano.


As a whole, this cotent´s research refers to that wide and diversified artistic and cultural patrimony of the Vallès regions, Barcelona-Spain; a great unknown. This present study is based on the analysis, review and cataloguing of the sculptural work located on Vallès public spaces, from its origins to the present time; and it has been developed with a growing interest in the field of contemporary sculpture in public spaces. It is because of this that the present project is considered a intriguing bet for being a burning issue, there has been very little study done on the subject of public sculpture in urban spaces.

Keywords

Escultura; Sculpture; Art urbà; Arte urbano; Municipal art; Història de l'art; Historia del arte; Art history; Patrimoni històric; Patrimonio histórico; Historic preservation

Subjects

73 - Plastic arts

Knowledge Area

Ciències Humanes i Socials

Documents

01.MAM_1de7.pdf

7.396Mb

02.MAM_2de7.pdf

9.334Mb

03.MAM_3de7.pdf

9.533Mb

04.MAM_4de7.pdf

5.928Mb

05.MAM_5de7.pdf

16.50Mb

06.MAM_6de7.pdf

20.32Mb

07.MAM_7de7.pdf

1.371Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)