Isomerism and C-H, C-C, O-O, C-O bond activation studies by transition metals

dc.contributor
Universitat de Girona. Institut de Química Computacional
dc.contributor.author
Poater Teixidor, Albert
dc.date.accessioned
2011-04-12T17:41:15Z
dc.date.available
2006-05-11
dc.date.issued
2006-04-24
dc.date.submitted
2006-05-11
dc.identifier.isbn
8468991112
dc.identifier.uri
http://www.tdx.cat/TDX-0511106-125306
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/7939
dc.description.abstract
Aquesta tesi és el reflex que de la cooperació entre grups experimentals i grups teòrics s'aconsegueix l'assoliment d'objectius inassolibles de forma individual. A partir de la DFT s'expliquen processos inorgànics i organometàl·lics de gran valor biològic i/o industrial. La tesi està enfocada especialment a l'estudi de complexos mononuclears i binuclears de coure, on té lloc l'activació d'enllaços C-H, C-C, i O-O. L'estudi de complexos octaèdrics de ruteni ha permès dur a terme extensos estudis isomèrics i racionalitzar les propietats espectroscòpiques dels mateixos. A més a més, estudis més puntuals respecte clusters de coure, l'estudi de la reacció de Pawson-Khand, l'estudi d'enllaços Pt-Pt en complexos trimèrics de platí, a més a més de l'estudi de la isomeria de complexos de Ni i Pt.
cat
dc.description.abstract
This thesis shows that the cooperation between experimental and theoretical groups gives as a result the achievement of aims impossible working independently. From DFT calculations inorganic and organometallic problems related to great biological and industrial processes can be explained. This thesis is especially focused on the study of mononuclear and binuclear copper complexes, where a C-H, C-C, and O-O bond activation takes place. The study of octahedral ruthenium complexes has allowed carrying out isomeric studies and the rationalization of spectroscopic properties. Furthermore, other little studies related to copper clusters, the Pawson-Khand reaction, Pt-Pt bond interaction in trimer platinum complexes, and isomerism of Ni and Pt complexes.
eng
dc.format.mimetype
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Universitat de Girona
dc.rights.license
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Cluster
dc.subject
Metathesis of oleofines
dc.subject
Activación de enlaces
dc.subject
Activació d'enllaços
dc.subject
C-H CC O-O bond activation
dc.subject
Rutenio
dc.subject
Ruteni
dc.subject
Ruthenium
dc.subject
Isomerisme
dc.subject
Isomerismo
dc.subject
Isomerism
dc.subject
Cobre
dc.subject
Coure
dc.subject
Cooper
dc.subject
Metathesis de oleofina
dc.title
Isomerism and C-H, C-C, O-O, C-O bond activation studies by transition metals
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.udc
54
cat
dc.contributor.authoremail
albert.poater@udg.es
dc.contributor.director
Duran i Portas, Miquel
dc.contributor.director
Solà i Puig, Miquel
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
cat
dc.identifier.dl
Gi. 677-2006


Documents

tapt.pdf

10.98Mb PDF

This item appears in the following Collection(s)