Soft law en el derecho administrativo: especial análisis de su impacto en el derecho internacional medioambiental

Author

Martínez Garrido, Santiago

Director

Ballbé, Manuel (Ballbé Mallol)

Date of defense

2020-09-25

ISBN

9788449098727

Pages

511 p.



Doctorate programs

Universitat Autònoma de Barcelona. Programa de Doctorat en Seguretat Humana i Dret Global

Abstract

El treball es divideix en dues parts clarament diferenciades i que corresponen a una primera anàlisi general i global el fenomen de el soft law, i que podem denominar com la part general. I una segona part molt més específica i delimitada que incideix en l'anàlisi detallada de la influència de l'soft law en el dret internacional mediambiental.


El trabajo se divide en dos partes claramente diferenciadas y que corresponden a un primer análisis general y global del fenómeno del soft law, y que podemos denominar como la parte general. Y una segunda parte mucho más específica y delimitada que incide en el análisis detallado de la influencia del soft law en el derecho internacional medio ambiental.


The work is divided into two clearly differentiated parts. The first corresponds to a general and global analysis of the soft law phenomenon. The second, and much more specific. affects and analyses the impact of soft law in international environmental law.

Keywords

Soft law; Dret administratiu; Derecho administrativo; Administrative law; Canvi climàtic; Cambio climático; Climate change

Subjects

34 - Law. Jurisprudence

Knowledge Area

Ciències Socials

Documents

smg1de1.pdf

3.041Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)