Secció de Filosofia

Secció de Filosofia

La Universitat de Barcelona és la universitat pública principal de Catalunya, amb el nombre més gran d’estudiants i l’oferta formativa més àmplia i completa. A més, és el principal centre de recerca universitari de l’Estat i un dels més importants d’Europa, tant per nombre de programes de recerca com per l’excel·lència assolida en aquest terreny. Estretament vinculada a la història de Barcelona i de Catalunya, la UB combina els valors de la tradició amb el fet de ser una institució innovadora i d’excel·lència en l’àmbit docent, i és una universitat urbana, oberta i cosmopolita com la mateixa ciutat de Barcelona. Us convidem a conèixer la Universitat de Barcelona!

Si sou doctor de la Universitat de Barcelona i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@ub.edu. Per a més informació consulteu "Preguntes més freqüents" (PMF).

Enviaments recents

  • Ramírez Sarrió, Dídac, 1946- (Data de defensa: 01-01-1982)
    En la presente tesis doctoral se analizan dos series de cuestiones: A) La filosofía de Leibniz intentó alcanzar un triple objetivo –lógico, metafísico y moral–. Hay disparidad de criterios acerca de si lo consiguió, fruto ...