Synthetic view of retail spaces using camera and RFID sensors on a robot

Author

Nur, Kamruddin Md.

Director

Pous Andrés, Rafael

Date of defense

2016-01-11

Legal Deposit

B 4417-2016

Pages

78 p.



Department/Institute

Universitat Pompeu Fabra. Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions

Doctorate programs

Programa de doctorat en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions

Abstract

In this thesis, two approaches of information presentation on indoor view have been presented using Radio-Frequency Identification (RFID) and camera sensors on a robot. The goal is to capture images of the indoor environment and to create a 3D view so that users can view, navigate, and locate a product on the view. RFID is an `Auto-ID' system that can identify a tagged object from a remote distance without a direct line-of-sight. In the first approach, a Google Street View-like indoor view creation and RFID-obtained product information projection have been presented. Also, in the second approach, we explore Simultaneous Localization and Mapping (SLAM), RGB-D RGB-D Mapping, and the RFID-obtained product information projection on a 3D point cloud map.


En aquesta tesi, dos enfocaments de presentació de la informació a la vista d’interior s’han presentat mitjançant identificació per radio-freqüència (RFID) i sensors de la càmera en un robot. L’objectiu és capturar imatges de l’ambient interior i la creació d’una vista 3D, de manera que els usuaris poden veure, navegar i localitzar un producte a la vista. RFID és un ‘sistema’ Auto ID, que és capaç d’identificar un objecte etiquetat des d’una distància remota sense una línia de visió directa. Per altra banda, un sistema RFID pot ser configurat per adquirir ubicacions aproximades d’objectes RFID etiquetats. En el primer enfocament, s’han presentat una creació de vista interior com Google Street View i la projecció d’informació de productes obtinguts per RFID. I, en el segon enfocament, la projecció de la informació de productes obtinguts per RFID en una vista de núvol de punts 3D s’ha presentat usant un econòmic RGB-D (Red, Blue, Green, and Depth) sensor de càmera i RGB-D SLAM.

Keywords

Ubiquitous Computing; Robot and Sensors; Retail space mapping; Radio Frequency Identification (RFID); Computació ubiqua; Robot i sensors; Mapeig d'espai al detall; La identificació per radiofreqüència (RFID)

Subjects

62 - Engineering. Technology in general

Documents

tzr.pdf

41.02Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)