Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa

La Universitat Politècnica de Catalunya. Barcelona Tech (UPC) és una institució pública de recerca i d'educació superior en els àmbits de l'enginyeria, l'arquitectura i les ciències.

L’activitat dels seus campus i centres fan de la UPC un punt de referència i, en complicitat amb el teixit productiu, són agent i motor de canvi econòmic i social, en posar en valor la recerca bàsica i aplicada i transferir tecnologia i coneixement a la societat.

Els investigadors i investigadores de la UPC treballen des dels laboratoris i centres de recerca per augmentar la producció científica, valoritzar-la socialment a través de la transferència de resultats i continuar liderant projectes internacionals d’excel·lència, ja sigui a partir d’iniciatives pròpies o en col·laboració amb altres centres de recerca i universitats d’arreu del món.

Futur

Portal de la producció científica dels investigadors de la UPC.

UPCommons

Portal d'accés obert al coneixement de la UPC


Si sou doctor o doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@upc.edu. Per a més informació consulteu les preguntes més freqüents

Recent Submissions

Analysis and simulation of a synergetic environmental control and life support system for long duration spaceflight 

Detrell Domingo, Gisela (Date of defense: 2015-12-11)

Manned missions carried out in the last decades were either close to Earth or short missions. In contrast, Space Agencies future plans include manned exploration missions to asteroids, the Moon and finally Mars. The expected ...