Avaluació dels efectes de diverses tècniques culinàries sobre el contingut de varis contaminants químics en aliments d'ampli consum a catalunya. Exposició dietètica 

    Perelló Berenguer, Gemma (Date of defense: 2010-05-21)

    En contrast amb els beneficis per a la salut d'una dieta equilibrada, una qüestió d'interès relacionada amb el consum regular de certs aliments és el risc derivat de l'exposició a potencials substàncies tòxiques, les quals ...

    Estudi de la variació temporal de l'exposició dietètica a contaminants químics en la població de catalunya. RIBEFOOD, una nova eina per establir els beneficis i riscos de la ingesta d'aliments 

    Martí i Cid, Roser (Date of defense: 2008-12-15)

    Estudi de la variació temporal de l'exposició dietètica a contaminants químics en la població de Catalunya. RIBEFOOD, una nova eina per establir els beneficis i riscos de la ingesta d'alimentsRESUM.En els darrers anys, ...

    Evolució temporal de la ingesta dietètica de contaminants ambientals per la població catalana. Estudis de dieta total i duplicada . 

    Martorell Mariné, Isabel (Date of defense: 2013-10-30)

    La present tesi doctoral forma part del projecte d'Estudi de Dieta total (TDS) de contaminants químics a Catalunya. L'EFSA estableix que els TDS proporcionen estimacions precises d'exposició sobre una població representativa. ...

    Prenatal one carbon metabolism-gene interactions, placenta trace element content and their effect on pregnancy outcomes 

    Colomina Muela, Jose Maria (Date of defense: 2017-06-28)

    El metabolisme monocarbonat i els elements traça essencials afecten al desenvolupament i resultat de l'embaràs. Es desconeixen els efectes de diversos polimorfismes del metabolisme monocarbonat (MTHFR c.665C>T, BHMT c.716G>A, ...