Aplicación y Desarrollo de Técnicas Quimiométricas para el Seguimiento de Fermentaciones Alcohólicas


llistat de metadades

Director

Blanco Romía, Marcelo

Date of defense

2005-12-16

ISBN

8468979538

Legal Deposit

B-17140-2006



Department/Institute

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química

Subjects

663/664 - Food and nutrition. Enology. Oils. Fat

Knowledge Area

Ciències Experimentals

Recommended citation

Documents

Llistat documents

acpa1de3.pdf

4.112Mb

acpa2de3.pdf

8.075Mb

acpa3de3.pdf

5.384Mb

acparesum1de1.pdf

233.3Kb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)