Aplicación y Desarrollo de Técnicas Quimiométricas para el Seguimiento de Fermentaciones Alcohólicas

Author

Peinado Amores, Antonio Clodoaldo

Director

Blanco Romía, Marcelo

Date of defense

2005-12-16

ISBN

8468979538

Legal Deposit

B-17140-2006



Department/Institute

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química

Keywords

Fermentaciones; Espectroscopia en el infrarrojo; Quimiométrica

Subjects

663/664 - Food and nutrition. Enology. Oils. Fat

Knowledge Area

Ciències Experimentals

Documents

acpa1de3.pdf

4.112Mb

acpa2de3.pdf

8.075Mb

acpa3de3.pdf

5.384Mb

acparesum1de1.pdf

233.3Kb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)