Camacho Barcia, María Lucía (Date of defense: 2020-06-26)
La transició demogràfica cap a una societat més envellida ha esdevingut un desafiament per l’economia social global, especialment pels sistemes de salut públics. Per tal de millorar la qualitat de vida ...
Kioroglou, Dimitrios (Date of defense: 2020-12-01)
La vinificación es un proceso complejo que involucra varias etapas hasta el embotellado y comercialización del vino. Durante este proceso, la cantidad limitada de nutrientes provoca la competencia ...
Gils Contreras, Anna (Date of defense: 2020-10-02)
L'obesitat ha anat en augment en les últimes dècades, especialment en les seves formes més extremes. Aquesta patologia s'associa amb algunes comorbiditats i se sap que el mètode més efectiu en la seva ...
Capellades Tomàs, Jordi (Date of defense: 2020-01-17)
La biologia molecular ha avançat considerablement gràcies a importants progressos com la seqüenciació del ADN o la seva modificació per CRISPR. Tot i això, per entendre el metabolisme requerim estudiar ...
Barrubés Piñol, Laura (Date of defense: 2020-10-13)
Mundialment, el càncer colorectal (CCR) és el tercer càncer més incident i el segon en termes de mortalitat en ambdós sexes combinats. A més d'un envelliment de la població i de l’adquisició d’hàbits ...
Martin González, Miguel (Date of defense: 2020-03-13)
L'obesitat es defineix com una acumulació anormal de greix que pot ser perjudicial per a la salut. Sovint apareix de forma conjunta amb altres factors de risc metabòlic relacionats amb la síndrome ...
González Quilen, Carlos Alberto (Date of defense: 2020-09-16)
El tracte intestinal és un lloc d'interacció amb microorganismes i factors ambientals potencialment nocius. En aquest sentit, un alt consum de components majoritaris de la dieta occidental com la fructosa ...
Gombau Roigé, Jordi (Date of defense: 2020-07-16)
Els tanins del vi negre són determinants de la seva qualitat ja que exerceixen una gran influència sobre el color, l'astringència, el cos, la seva capacitat per a l'envelliment i en general la textura ...
663/664 - Food and nutrition. Enology. Oils. Fat (5)
004 - Computer science and technology. Computing. Data processing (2)
57 - Biological sciences in general (2)
577 - Material bases of life. Biochemistry. Molecular biology. Biophysics (2)
00 - Prolegomena. Fundamentals of knowledge and culture. Propaedeutics (1)