Ara mostrant els elements 1-7 de 7
Perelló Berenguer, Gemma (Data de defensa: 2010-05-21)
En contrast amb els beneficis per a la salut d'una dieta equilibrada, una qüestió d'interès relacionada amb el consum regular de certs aliments és el risc derivat de l'exposició a potencials substàncies ...
Martorell Mariné, Isabel (Data de defensa: 2013-10-30)
La present tesi doctoral forma part del projecte d'Estudi de Dieta total (TDS) de contaminants químics a Catalunya. L'EFSA estableix que els TDS proporcionen estimacions precises d'exposició sobre una ...
Bocio Sanz, Ana (Data de defensa: 2004-06-02)
Dado que la presencia de sustancias químicas en alimentos adquiere de día en día una mayor relevancia, ciertos contaminantes podrían, en hipótesis, estar presentes en la dieta de la población catalana ...
Di Paolo Pereyra, Celeste Gisela (Data de defensa: 2017-09-26)
La Malaltia d'Alzheimer (AD) és una malaltia neurodegenerativa progressiva, irreversible i d'origen fins ara desconegut. La hipòtesi de la interacció dels metalls (i en els últims añys, en concret ...
Peris Sampedro, Fiona (Data de defensa: 2016-01-15)
L'ús extensiu i l'abocament massiu de pesticides en el medi ambient ha portat a alguns autors a preguntar-se sobre la contribució d'aquestes substàncies al desenvolupament de trastorns neuropsiquiàtrics ...
González Paradell, Nieves (Data de defensa: 2020-06-12)
Els bisfenols (BPs) són un grup de compostos orgànics que actuen com disruptors endocrins, causant efectes adversos per la salut com, malalties metabòliques, disrupció del sistema reproductor o càncer. ...
Rovira Solano, Joaquim (Data de defensa: 2013-03-20)
La producció de ciment és un procés d’alta demanda energètica i, en conseqüència, emet una gran quantitat de CO2 a l’atmosfera. Per reduir aquestes emissions, la indústria del ciment, entre altres ...