Lahouar, Amani (Date of defense: 2016-06-02)
Durant aquesta tesi es va estudiar la contaminació de 64 mostres de sorgo recollides de diversos punts de venda a la regió de Sahel tunesenc per aflatoxina B1, ocratoxina A i zearalenona. L'extracció ...
Velluti, Andrea (Date of defense: 2002-12-09)
Es fiimonisines, produïdes principalment per Fusarium<br/>verticillioides i F. proliferatum, i la zearalenona (ZEA) i el deoxinivalenol<br/>(DON), produïdes per F. graminearum entre altres espècies de ...
Arevalo Chávez, Sonia M. (Date of defense: 1998-11-27)
Teixidó i Espasa, Neus (Date of defense: 1997-12-16)
El desenvolupament de resistència als fungicides per part de molts patògens en<br/>postcollita de fruita i vegetals, una manca d'adequats substituts pels fungicides i<br/>una preocupació creixent de la ...
Gotor Vila, Amparo María (Date of defense: 2017-07-12)
La podridura marró causada pel fong Monilinia spp. és responsable d'importants pèrdues en la postcollita de la fruita de pinyol. Entre les estratègies de control respectuoses amb el medi ambient, cal ...
Baró Montel, Núria (Date of defense: 2019-07-04)
El control de plagues, malalties i fisiopaties en fruiters és cada cop més complex, i la podridura marró no n’és una excepció. Aquesta malaltia, causada per Monilinia spp., afecta la fruita de pinyol ...
Cano Salazar, Jaime Andres (Date of defense: 2012-05-25)
L'objectiu principal d'aquesta tesi doctoral ha estat avaluar la influència que exerceix el període de pre-acondicionat previ a l'emmagatzematge frigorífic a -0.5 º C, les combinacions gasoses de ...
Balsells-Llauradó, Marta (Date of defense: 2022-03-29)
La podridura marró és una important malaltia de la fruita de pinyol causada per diferents espècies de Monilinia. Aquest patogen pot infectar la fruita durant el seu creixement, però les principals pèrdues ...
Verde Yáñez, Lucía (Date of defense: 2024-04-05)
La podridura marró és una malaltia causada pel fong Monilinia spp. en fruita de pinyol i de llavor, provocant grans pèrdues econòmiques, especialment durant el període postcollita. Estudis realitzats ...