Potencial de la cepa CPA-8 de Bacillus subtilis como agente de biocontrol de enfermedades de postcosecha de fruta 

    Yánez Mandizábal, Viviana del Rocío (Fecha de defensa: 2012-01-18)

    La limitació en l’ús de fungicides per al control de malalties en postcollita de fruita és una problemàtica d’elevada magnitud en el sector fructícola actual. Degut a això l’ús d’estratègies alternatives com el control ...

    Recubrimientos comestibles y sustancias de origen natural en manzana fresca cortada: una nueva estrategia de conservación 

    Rojas Grau, María Alejandra (Fecha de defensa: 2006-12-14)

    L'estil de vida dels consumidors moderns, conjuntament amb el desig d'adquirir productes naturals i beneficiosos per la salut, ha fet que la producció i consum de fruites mitjançant processat mínim, com és el cas de les ...

    Regeneración aromàtica y calidad en manzanas (Malus domestica Borkh.) almacenadas en atmósfera controlada con muy bajo nivel de oxígeno 

    Altisent Rosell, Rosa (Fecha de defensa: 2010-05-29)

    L'objectiu principal d'aquesta Tesi Doctoral va ser avaluar la influència que<br/>exercia un període de 2 o 4 setmanes en fred normal (després de l'emmagatzematge en<br/>condicions d'atmosfera controlada amb molt baix ...

    Tecnologia postcollita de l'avellana. Assecatge i frigoconservació de l'avellana, Corylus avellana L. 

    Piqué Ferré, Maria Teresa (Fecha de defensa: 1995-09-19)

    L'assecatge i emmagatzematge de l'avellana són processos molt importants en la<br/>tecnologia postcollita de l'avellana que poden influir en la seva qualitat i idoneïtat per al<br/>consum. Aquesta Tesi estudia la cinètica ...