Jin, Xin (Date of defense: 2019-09-05)
Aquesta tesi es centra principalment en l'anàlisi funcional i la caracterització dels gens que codifiquen per a alguns metabòlits secundaris i en l’estudi de la seva regulació en les plantes. Els objectius ...
Pareja Sánchez, Evangelina (Date of defense: 2019-06-13)
Les àrees del secà mediterrànies es transformen en regadiu per estabilitzar o millorar el rendiment dels cultius. L’ocupació gradual del riego ha permès augmentar l’ús del nitrogen i la intensitat del ...
Lade Lee, Sarah Boyd (Date of defense: 2019-06-04)
La producció sostenible d'aliments nutritius i segurs per al consum humà és l'objectiu final de la biofortificación dels cultius. No obstant això, proposo un canvi fonamental en aquesta dinàmica: ...
Roselló Hernández, Martina (Date of defense: 2019-12-13)
Dos conjunts d'unes 180 varietats tradicionals mediterrànies de 21 països i 205 cultivars moderns d'arreu del món van ser fenotipats i genotipats per proporcionar informació útil als programes de millora ...
Arjona Rodríguez, José María (Date of defense: 2019-12-10)
El blat és un cultiu que aporta el 20% de les proteïnes i les calories per al consum humà a nivell global. L’adaptació de la data de floració a cada ambient en particular forma part d’un mecanisme ...
Rodríguez-Gasol, Neus (Date of defense: 2019-12-16)
La intensificació agrícola va impulsar la producció d'aliments durant la Revolució Verda del segle passat però també va causar una pèrdua de biodiversitat. Actualment, s'espera que la demanda d'aliments ...