Acolchados y su efecto sobre el control y la biología de la juncia (Cyperus rotundus L.) o Mulches and their effect on control and biology of purple nutsedge (Cyperus rotundus L.) 

    Marí León, Ana Isabel (Fecha de defensa: 2019-02-08)

    Una de les males herbes més problemàtiques a nivell mundial es el Cyperus rotundus L. (castanyola) i els encoixinats de polietilè ,utilitzats ampliament, no són capaços de controlar-la, a més, aquests generen una quantitat ...

    Anàlisi Bioquímica i Quimiomètrica dels diferents factors implicats en el desenvolupament del cor marró i del llocat de la Pera Blanquilla 

    Pintó Pagès, Esther (Fecha de defensa: 2003-07-29)

    El cor marró i la descomposició interna o llocat són dues importants alteracions fisiològiques que apareixen en la pera Blanquilla durant el període de frigoconservació. Aquests dos desordres es caracteritzen primer per ...

    Factors determinants de l’acumulació de carboni edàfic als prats de muntanya del Pirineu 

    Garcia i Pausas , Jordi (Fecha de defensa: 2011-01-28)

    La matèria orgànica del sòl juga un paper essencial en el cicle global del carboni, allotjant bona part del C que contenen els ecosistemes terrestres. En àrees de muntanya, l’alta variabilitat climàtica associada a la ...

    Metamitrona, una nueva herramienta para optimizar el aclareo químico en manzano 

    González Nieto, Luís (Fecha de defensa: 2019-12-17)

    L'aclarida química és una pràctica habitual en pomera, ja que significa una reducció primerenca de la càrrega de fruits/arbre, fet que aporta una millora en la mida del fruit i en la seva qualitat, una disminució o fins i ...