From site to inter-site user engagement : fundamentals and applications

dc.contributor
Universitat Pompeu Fabra. Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions
dc.contributor.author
Lehmann, Janette
dc.date.accessioned
2015-03-27T10:41:32Z
dc.date.available
2015-03-27T10:41:32Z
dc.date.issued
2015-02-26
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/287327
dc.description.abstract
L’objetiu d’aquesta tesi és aprofundir en el concepte de participació i compromís dels usuaris en pàgines web i analitzar com mesurar aquesta interacció. Comencem estudiant les mètriques del comportament online, les quals s’utilitzen habitualment com a representació de la participació de l’usuari, i proposem noves mètriques que consideren aspectes inexplorats de la participació i compromís de l’usuari. A continuació, analitzem una sèrie de casos d’estudi que demostren com aquestes mètriques proporcionen una millor comprensió de la participació i el compromís dels usuaris. En cadascun d’aquests casos d’estudi també analitzem la manera amb la qual les característiques de la pàgina web poden influenciar aquesta interacció. Les nostres troballes principals són: (1) la participació i el compromís de l’usuari varia entre pàgines web i aquesta depèn de les característiques de les mateixes; (2) els usuaris realitzen vàries tasques simultàniament dins les sessions online i això influeix en la interpretació de les mètriques considerades; (3) analitzar la participació i el compromís de l’usuari en diferents pàgines web permet obtenir una comprensió global de les relacions entre elles; i (4) la participació i compromís de l’usuari depèn de la qualitat del contigut i de l’estructura d’enllaços de la pàgina, però també es fonamenta en els propis interessos de l’usuari.
cat
dc.description.abstract
The aim of this thesis is to provide a deeper understanding of how users engage with websites and how to measure this engagement. We start with studying online behaviour metrics, which are commonly employed as a proxy for user engagement, and we propose new metrics that expose so far unconsidered aspects of user engagement. We then conduct several case studies that demonstrate how these metrics provide a deeper understanding of user engagement. Within each case study we also examine how the characteristics of a website influence user engagement. Some of our key findings include: (1) engagement differs between sites and these differences depend on the site itself; (2) users multitask within online sessions and this affects the interpretation of engagement metrics; (3) analysing engagement across sites enables a comprehensive look at user engagement, because this considers the relationships between sites; and (4) engagement depends on the quality of the content and the hyperlink structure of sites, but the interests of users can also drive it.
eng
dc.format.extent
280 p.
cat
dc.format.mimetype
application/pdf
dc.language.iso
eng
cat
dc.publisher
Universitat Pompeu Fabra
dc.rights.license
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Participació i compromís de l’usuari
cat
dc.subject
Mètriques
cat
dc.subject
Tasques simultàniament
cat
dc.subject
Participació i el compromís de l’usuari en diferents pàgines web
cat
dc.subject
Característiques de la pàgina web
cat
dc.subject
User engagement
cat
dc.subject
Metrics
cat
dc.subject
Multitasking
cat
dc.subject
Engagement across sites
cat
dc.subject
Website characteristics
cat
dc.title
From site to inter-site user engagement : fundamentals and applications
cat
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.udc
62
cat
dc.contributor.authoremail
janette.lehmann01@estudiant.upf.edu
cat
dc.contributor.director
Baeza-Yates, Ricardo
dc.contributor.director
Lalmas, Mounia
dc.embargo.terms
cap
cat
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.identifier.dl
B 10432-2015
cat
dc.description.degree
Programa de doctorat en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions


Documents

tjl.pdf

21.35Mb PDF

This item appears in the following Collection(s)