Pareja Sánchez, Evangelina (Date of defense: 2019-06-13)
Les àrees del secà mediterrànies es transformen en regadiu per estabilitzar o millorar el rendiment dels cultius. L’ocupació gradual del riego ha permès augmentar l’ús del nitrogen i la intensitat del ...
Pérez Hedo, Meritxell (Date of defense: 2010-12-02)
Els resultats d'aquesta Tesi posen de manifest el paper del cervell en el control del desenvolupament larvari de Sesamia nonagrioides. Així, S. nonagrioides és el primer lepidòpter on s'ha trobat que ...
Ferrante, Ariel (Date of defense: 2012-02-27)
Current trends in population growth suggest that global food production is unlikely to satisfy future demand under predicted climate change scenarios. Therefore, further improvements on wheat yield ...
Peñarrubia María, Esther (Date of defense: 2010-01-31)
<p style="text-align:ajustify"><br/>Ceratitis capitata (Wiedemann) (mosca de la fruita), està considerada a nivell mundial com una de les plagues més destructives de fruits degut a la seva elevada ...
Borràs Gelonch, Gisela (Date of defense: 2013-04-22)
La fenologia del cultiu està àmpliament reconeguda com el factor més important que determina l'adaptació de cultivars de blat i ordi a ambients determinats. El control genètic de la floració ha sigut ...
Pérez Aparicio, Alicia (Date of defense: 2021-06-23)
La confusió sexual mitjançant feromones és una tàctica de control de plagues que, en impedir l'aparellament entre arnes, ha ajudat enormement a reduir els danys en cultius, així com l'ús de pesticides. ...
Sánchez García, Miguel (Date of defense: 2012-11-05)
Rufo Gómez, Rubén (Date of defense: 2021-10-29)
El blat fariner (Triticum aestivum L.) és el principal cultiu arreu del món, però la seva producció es veurà afectada per l’impacte del canvi climàtic, sobretot a la conca Mediterrània. L’objectiu final ...
Simon Miquel, Genís (Date of defense: 2024-01-19)
L’agricultura europea està fortament especialitzada en la producció de cereals, fet que presenta riscos agronòmics i mediambientals i incrementa la dependència en les importacions de proteïna d’alt ...