García Cela, Esther (Date of defense: 2014-09-15)
Las micotoxinas son contaminantes químicos de origen biológico que suponen el mayor riesgo en la cadena alimentaria, debido a su amplia presencia y a los múltiples efectos perjudiciales que producen en ...
Riahi, Insaf (Date of defense: 2021-05-20)
Les micotoxines es consideren un problema de salut pública molt important a causa dels seus efectes adversos en animals i humans. El deoxinivalenol (DON) és la micotoxina més freqüent en els cereals a ...
Estiarte, Núria (Date of defense: 2016-07-12)
Arran de la publicació del document científic de l’EFSA titulat “Opinió científica sobre el risc existent per animals i la salut pública en relació a la presència de toxines d’Alternaria en productes ...
Rodríguez Blanco, María (Date of defense: 2019-09-20)
Les micotoxines són metabòlits secundaris tòxics produïts per fongs filaments que poden contaminar una àmplia varietat de productes agrícoles tant en etapes precollita com en etapes postcollita. La ...