Psicopedagogia Hospitalària i Qualitat de Vida. El cas de n'Aroa

Author

Salom Rigo, Miquel

Director

Verger Gelabert, Sebastià

Negre Bennásar, Francisca

Date of defense

2014-07-11

Pages

380 p.



Department/Institute

Universitat de les Illes Balears. Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació

Abstract

INeDITHOS és un projecte que treballa a la Unitat Pediàtrica de Semicrítics de l'Hospital Universitari de Son Espases a partir de les bases de la psicopedagogia hospitalària. Treballa per millorar la qualitat de vida dels pacients i de les famílies que per raons de salut necessiten romandre hospitalitzats de forma permanent. Aquesta tesi pretén analitzar les bases de Psicopedagogia Hospitalària i Qualitat de Vida per tal d'analitzar la influència dels agents que intervenen en la vida d'un infant hospitalitzat de forma permanent (sanitari, familiar i escolar) per tal de proposar una millora en l'atenció que rep i, així, incrementar la seva Qualitat de Vida.


INeDITHOS es un proyecto que trabaja en la Unidad Pediátrica de Semicríticos del Hospital Universitario de Son Espases a partir de las bases de la psicopedagogía hospitalaria. Trabaja para mejorar la calidad de vida de los pacientes y de las familias que por razones de salud necesitan estar hospitalizados de forma permanente. Esta tesis pretende analizar las bases de la Psicopedagogía Hospitalaria y Calidad de Vida para analizar la influencia de los agentes que intervienen en la vida de un niño hospitalizado de forma permanente (sanitario, familiar y escolar) para proponer una mejora en la atención que recibe y, así, incrementar su Calidad de Vida.

Keywords

pedagogia hospitalària, psicopedagogia hospitalària, qualitat de vida, malaltia rara, educació inclusiva; pedagogía hospitalaria, psicopedagogía hospitalaria, calidad de vida, enfermedad rara, educación inclusiva; hospital pedagogy, hospital psicopedagogy, quality of life, rare disease, inclusive education.

Subjects

159.9 - Psychology

Knowledge Area

Educació Inclusiva

Documents

tmsr1de1.pdf

4.028Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)