Solución metodológica para la estimación del valor patrimonial de la red de carreteras de la Generalitat de Catalunya en el período 1982-1997, Una.

Author

Murillo Viu, Joaquín

Director

Suriñach Caralt, Jordi

Date of defense

2000-11-24

ISBN

846999655X

Legal Deposit

B.43528-2002



Department/Institute

Universitat de Barcelona. Departament d'Econometria, Estadística i Economia Espanyola

Abstract

Teniendo en cuenta que actualmente el debate sobre el papel de las infraestructuras no se encuentra cerrado, y atendiendo a la especial relevancia que ha cobrado el conocimiento de los "stocks" de capital público de los países y regiones, en este trabajo se explora la posibilidad de identificar una solución metodológica que haga factible la provisión de estimaciones con un grado de detalle inédito hasta ahora en los datos referidos a Cataluña. Así pues, en esta Tesis se plantea tratar a las carreteras como una función específica, cuando el agente es la Comunidad Autónoma de Cataluña y el nivel de territorialización de los datos es comarcal.

Keywords

PIM; Riquesa; Infraestructures

Subjects

625 - Civil engineering of land transport. Railway engineering. Highway engineering

Knowledge Area

Ciències Jurídiques, Econòmiques i Socials

Documents

ANEXOS.pdf

35.19Mb

TOL105A.pdf

18.21Mb

TOL105B.pdf

26.24Mb

TOL105C.pdf

12.98Mb

TOL105D.pdf

14.58Mb

TOL105E.pdf

21.50Mb

TOL105F.pdf

23.64Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)