3D Motion Data aided Human Action Recognition and Pose Estimation

Author

Gong, Wenjuan

Director

Gonzàlez i Sabaté, Jordi

Codirector

Roca i Marvà, Francesc Xavier

Date of defense

2013-05-10

ISBN

9788449036767

Legal Deposit

B-15944-2013

Pages

103 p.



Department/Institute

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius

Abstract

En aquest treball s’explora el reconeixement d’accions humanes i l'estimació de la seva postura en seqüències d'imatges. A diferència de les tècniques tradicionals d’aprenentatge a partir d’imatges 2D o vídeo amb la sortida anotada, en aquesta Tesi abordem aquest objectiu amb la informació de moviment 3D capturat, que ens ajudar a tancar el llaç entre les característiques 2D de la imatge i les interpretacions sobre el moviment humà.


En este trabajo se exploran el reconocimiento de acciones humanas y la estimación de su postura en secuencias de imágenes. A diferencia de las técnicas tradicionales de aprendizaje a partir de imágenes 2D o vídeo con la salida anotada, en esta Tesis abordamos este objetivo con la información de movimiento 3D capturado, que nos ayudar a cerrar el lazo entre las caracteríssticas 2D de la imagen y las interpretaciones sobre el movimiento humano.


In this work, we explore human action recognition and pose estimation problems. Different from traditional works of learning from 2D images or video sequences and their annotated output, we seek to solve the problems with additional 3D motion capture information, which helps to fill the gap between 2D image features and human interpretations.

Keywords

Computer vision; Action recognition; Pose estination

Subjects

519.1 - Combinatorial analysis. Graph theory

Knowledge Area

Tecnologies

Documents

wg1de1.pdf

1.101Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)