2024-03-28T11:45:17Zhttps://www.tdx.cat/oai/requestoai:www.tdx.cat:10803/56622017-08-30T04:58:31Zcom_10803_120col_10803_171
Efecto de las altas presiones hidrostáticas sobre el gazpacho y zumo de uva
Daoudi, Lamya
Guamis López, Buenaventura
Trujillo Mesa, Antonio José
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Gazpacho
Zumo de uva
Alta presión
Ciències de la Salut
631/635
2011-04-12T14:53:01Z
2005-11-28
2004-12-03
2005-11-28
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
8468946052
http://www.tdx.cat/TDX-1128105-152648
http://hdl.handle.net/10803/5662
B-33999-2005
spa
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
info:eu-repo/semantics/openAccess
application/pdf
application/pdf
Universitat Autònoma de Barcelona
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)