2024-03-19T04:19:02Zhttps://www.tdx.cat/oai/requestoai:www.tdx.cat:10803/1454702023-06-09T10:55:22Zcom_10803_381col_10803_398
Influencia del entorno agroclimático sobre la calidad del aceite de oliva. Nuevas estrategias para su conservación y para el aprovechamiento de los subproductos de la industria oleícola
Adrover Obrador, Simón
Femenia Marroig, Antoni
Garau Taberner, Carme
Universitat de les Illes Balears. Departament de Química
Ingeniería Agroalimentaria
54
2014-06-19T07:21:17Z
2014-06-19T07:21:17Z
2014-05-09
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
http://hdl.handle.net/10803/145470
spa
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
info:eu-repo/semantics/openAccess
296 p.
application/pdf
application/pdf
Universitat de les Illes Balears
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)