2024-03-28T09:21:19Zhttps://www.tdx.cat/oai/requestoai:www.tdx.cat:10803/2933752017-09-12T15:34:40Zcom_10803_284col_10803_301
nam a 5i 4500
Salinitat
Solanum tuberosum
Metil jasmonato
Prolina
Salinidad
Actividad antioxidante
Catalasa
Salinity
Methyl jasmonate
Proline
Respuesta de cultivares de patata a la salinidad y potencial efecto protector del metil jasmonato frente al estrés salino
[Lleida] :
Universitat de Lleida,
2015
Accés lliure
http://hdl.handle.net/10803/293375
cr |||||||||||
AAMMDDs2015 sp ||||fsm||||0|| 0 spa|c
Rodríguez Buitrón, Ricardo,
autor
1 recurs en línia (249 pàgines)
Tesi
Doctorat
Universitat de Lleida. Departament de Hortofructicultura, Botànica i Jardineria
2014
Universitat de Lleida. Departament de Hortofructicultura, Botànica i Jardineria
Tesis i dissertacions electròniques
Pelacho Aja, Ana Mª,
supervisor acadèmic
TDX
En aquesta Tesi Doctoral es van caracteritzar in vitro quatre cultivars de patata amb diferent cicle de maduració, Agata, Monalisa, Kennebec i Red Pontiac en base al desenvolupament vegetatiu i radical dels explants. L’efecte del MeJa es va avaluar en base al desenvolupament vegetatiu i radical dels explants exposats a 0,10, 50, 250 i 1250 nM de MeJa. La tolerància a l’estrès salí es va avaluar en base al desenvolupament vegetatiu i radical dels explants dels quatre cultivars exposats a 0, 30, 60, 90, 120 mM de NaCl. Una vegada determinat l’efecte del MeJa i la tolerància a la salinitat, es va avaluar l’efecte protector del MeJa front l’estrès salí combinant les concentracions de NaCl i MeJa amb els quatre cultivars de patata. La determinació de la prolina i l’activitat enzimàtica de la catalasa i la peroxidasa es varen utilitzar com indicadors de tolerància a l’estrès salí.
l
ES-BaCBU
cat
rda
ES-BaCBU
text
txt
rdacontent
informàtic
c
rdamedia
recurs en línia
cr
rdacarrier