Use this identifier to quote or link this thesis: http://hdl.handle.net/10803/84017

Evaluation of the efficacy of Ultra-High Pressure Homogenization technology to improve the safety and quality of liquid foods and especially of orange juice
Velázquez Estrada, Rita María
velazquez_rita@yahoo.com.mx
Roig Sagués, Artur Xavier
Hernández Herrero, María Manuela
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
2011-11-11
B-27069-2012
9788449029523
UHPH
Food Safety
Food Quality
00 - Ciència i coneixement. Investigació. Cultura. Humanitats
Ciències de la Salut
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
206 p.
         
DIDL MARC MARC_CCUC METS OAI_DC ORE QDC RDF

Full text files in this thesis

Files Size Format Description
rmve1de1.pdf 1.616 MB PDF Tesi doctoral

Show full item record

 

Coordination

 

Funded