Optimización de la producción del agente de biocontrol Candida sake (CPA-1)

Autor/a

Arevalo Chávez, Sonia M.

Director/a

Recasens Guinjuan, Inmaculada

Usall i Rodié, Josep

Fecha de defensa

1998-11-27

ISBN

9788469317501

Depósito Legal

L-333-2010



Departamento/Instituto

Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments

Palabras clave

microbiologia; malalties i plagues; conservació; fruita

Materias

579 - Microbiología; 632 - Enfermedades y protección de las plantas; 663/664 - Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas

Área de conocimiento

Tecnologia d'Aliments

Documentos

TSMAC1de3.pdf

5.922Mb

TSMAC2de3.pdf

6.160Mb

TSMAC3de3.pdf

7.219Mb

 

Derechos

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)