El Análisis sensorial como instrumento de evaluación de la calidad de vinos tintos monovarietales de Navarra y Aragón

Autor/a

Arozarena Martinicorena, Iñigo

Director/a

Marín Arroyo, Remedios

Casp Vanaclocha, Ana

Fecha de defensa

1998-10-01

ISBN

9788469317525

Depósito Legal

L-335-2010



Departamento/Instituto

Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments

Palabras clave

degustació; qualitat; anàlisis; vi

Materias

634 - Horticultura. Viticultura

Área de conocimiento

Tecnologia d'Aliments

Documentos

TIAM1de5.pdf

6.398Mb

TIAM2de5.pdf

7.043Mb

TIAM3de5.pdf

7.222Mb

TIAM4de5.pdf

6.839Mb

TIAM5de5.pdf

2.925Mb

 

Derechos

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)