Mecanismes d'acció de diferents tipus d'intervencions nutricionals sobre l'estrès oxidatiu i les seves implicacions en el procés fisiològic de l'envelliment

Autor/a

Naudí i Farré, Alba

Codirector/a

Portero Otín, Manuel

Pamplona Gras, Reinald

Fecha de defensa

2010-07-20

ISBN

9788469439791

Depósito Legal

L-768-2011



Departamento/Instituto

Universitat de Lleida. Departament de Medicina

Palabras clave

oxidació fisiològica; nutrició; estrès oxidatiu; envelliment

Materias

612 - Fisiología

Área de conocimiento

Fisiologia

Documentos

Tanf1de4.pdf

8.937Mb

Tanf2de4.pdf

1.376Mb

Tanf3de4.pdf

13.44Mb

Tanf4de4.pdf

8.237Mb

 

Derechos

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)