Contribución a la selección de cadenas de procesos de fabricación

dc.contributor
Universitat de Girona. Departament d'Enginyeria mecànica i de la construcció industrial
dc.contributor.author
Blanch Font, Robert
dc.date.accessioned
2012-03-28T12:46:24Z
dc.date.available
2012-03-28T12:46:24Z
dc.date.issued
2012-03-01
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/79000
dc.description.abstract
During the design phase, it creates and transforms ideas into products. It needs to know the manufacturing aspects for ensuring success and calculating the product cost while developing of designs. However, the choice one or another way of manufacturing, it will get slightly different results to the proposed design. The design teams require knowing some manufacturing alternatives for evaluate. This thesis has been proposed a select manufacturing process chain tool. The system modeled the design and manufacturing process data by select attributes and the process relationship. Moreover, the system uses “transformation concept” that represents the capability of each manufacturing process to modify a determinate design attribute. Finally, the system is developed as algorithm and build as part of a CAD platform.
eng
dc.description.abstract
Al llarg de la fase de disseny és on es creen les idees i es transformen en productes. La incorporació d’aspectes de fabricació en el desenvolupament dels dissenys permetrà assegurar-ne l’èxit i calcular-ne el cost. Tanmateix, l’elecció d’un o un altre camí de fabricació farà obtenir resultats lleugerament diferents al del disseny proposat. Fent que els equips de disseny precisin obtenir alternatives de fabricació durant la fase de disseny per a valorar les possibilitats. S’ha proposat, amb aquest tesis, una eina que estableix cadenes de processos de fabricació per a cada disseny. Per a desenvolupar-la s’ha modelitzat per mitja dels atributs la informació de disseny i la dels processos de fabricació, enriquit amb les relacions entre processos. S’ha completat l’obtenció de les cadenes amb l’ús del “concepte de transformada” que indica com pot alterar un procés un determinat atribut. Finalment s’ha desenvolupat un algoritme que combina ambdós parts i s’ha implementat com a part d’una plataforma CAD.
cat
dc.format.extent
160 p.
cat
dc.format.mimetype
application/pdf
dc.language.iso
spa
cat
dc.publisher
Universitat de Girona
dc.rights.license
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Design-manufacturing integration
cat
dc.subject
Integración diseño-fabricación
cat
dc.subject
Integració disseny-fabricació
cat
dc.subject
Manufacturing process chain
cat
dc.subject
Cadenas de procesos de fabricación
cat
dc.subject
Cadena de processos de fabricació
cat
dc.subject
CAD platform
cat
dc.subject
Sistemas CAD
cat
dc.subject
Sistemes CAD
cat
dc.subject
Information modeling
cat
dc.subject
Modelización de la información
cat
dc.subject
Modelització de la informació
cat
dc.title
Contribución a la selección de cadenas de procesos de fabricación
cat
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.udc
69
cat
dc.contributor.director
Ferrer Real, Inés
dc.contributor.director
Garcia-Romeu, Maria Luisa
dc.embargo.terms
cap
cat
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.identifier.dl
Gi. 602-2012
cat


Documents

trbf.pdf

3.898Mb PDF

This item appears in the following Collection(s)