Noves tècniques de gestió per a l'empresa promotora constructora

dc.contributor
Universitat de Girona. Departament d'Empresa
dc.contributor.author
Cassú i Serra, Elvira
dc.date.accessioned
2011-04-12T17:35:56Z
dc.date.available
2006-03-17
dc.date.issued
2006-02-03
dc.date.submitted
2006-03-17
dc.identifier.isbn
8468981871
dc.identifier.uri
http://www.tdx.cat/TDX-0317106-114726
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/7757
dc.description.abstract
En el sector de la promoció construcció, i en especial, en el subsector de la promoció construcció d'habitatges, l'empresari ha de tenir un bon coneixement de les variables d'entorn ja que la consideració de les mateixes seran fonamentals a l'hora de prendre decisions sobre planificació estratègica. En l'actualitat vivim una fase de canvis socioeconòmics que dificulten la previsió del comportament futur de les variables d'entorn. Per tant, el subjecte decisor es troba en un ambient d'incertesa que s'aguditza per la majoritària presència de factors qualitatius difícils de quantificar. Llavors, l'empresari promotor constructor haurà de recórrer a tècniques operatives de gestió que tinguin present aquesta situació i això serà possible a partir de les eines que ens ofereix la lògica borrosa. Aquesta tesi s'ha estructurat en tres parts: En la primera part, exposem les característiques específiques i l'evolució del sector. En la segona part, expliquem la metodologia i, en la tercera part, exposem diverses aplicacions de la metodologia borrosa per l'establiment de noves estratègies de gestió aplicades al sector objecte d'estudi.
cat
dc.description.abstract
In the management of promoters builders business area, specially in the subarea of house promotion building, to gather a large information of the variables around becomes essential. Their being taken into consideration is fundamental when considering decisions upon strategic foresight. Today, socioeconomic changes make difficult to forecast the future behaviour of the variables around and the uncertain atmosphere intensifies due to the majority presence of qualitative factors hard to quantify. In the management of promoters builders business it turns as necessary to apply to operative techniques that take into account the present situation. This is possible by using the tools fuzzy logics grant us. The first part of this thesis gives specific characteristics of the area and its evolution. Methodology is explained in the second part and in the third part different practical examples of fuzzy logic methodology are presented to establish new management strategies applied to this field.
eng
dc.format.mimetype
application/pdf
dc.language.iso
cat
dc.publisher
Universitat de Girona
dc.rights.license
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Promoció de la construcció
dc.subject
Redes neuronales
dc.subject
Promoters builders business
dc.subject
Neuronal networks
dc.subject
Xarxes neuronals
dc.subject
Teoria dels efectes oblidats
dc.subject
Sistemas expertos
dc.subject
Sistemes experts
dc.subject
Expert systems
dc.subject
Subconjunts borrosos
dc.subject
Fuzzy subsets
dc.subject
Subconjunts borrosos
dc.subject
Property valuation
dc.subject
Valoración immobiliaria
dc.subject
Valoració immobiliaria
dc.subject
Lógica borrosa
dc.subject
Fuzzy logic
dc.subject
Lògica borrosa
dc.subject
Promoción de la construcción
dc.title
Noves tècniques de gestió per a l'empresa promotora constructora
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.udc
33
cat
dc.subject.udc
51
cat
dc.contributor.authoremail
elvira.cassu@udg.es
dc.contributor.director
Ferrer i Comalat, Joan Carles
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
cat
dc.identifier.dl
Gi. 451-2006


Documents

tecs.pdf

1.922Mb PDF

This item appears in the following Collection(s)