Use this identifier to quote or link this thesis: http://hdl.handle.net/10803/7208

Molecular mechanisms involved in the protective effect of Mediterranean diet and olive oil consumption in humans
Konstantinidou, Valentini
vkonstantinidou@imim.es
Covas Planells, Maria Isabel
Universitat Pompeu Fabra. Departament de Ciències Experimentals i de la Salut
2010-03-22
B.20264-2010
9788469355954
Tyrosol
TLDA TagMan® low density arrays
PREDIMED the Effect of the Mediterranean Diet in t
Polymerase chain reaction (PCR)
Phenolic compounds
Oxidative stress
Olive oil
Nutrition
Nutrigenomics
MUFA monounsaturated fatty acids
Microarray
Mediterranean diet
intervention study
inflammation
Hydroxytyrosol
gene expression
EUROLIVE the effect of olive oil consumption on ox
cardiovascular health
Atherosclerosis
57 - Biologia
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
         
DIDL MARC MARC_CCUC METS OAI_DC ORE QDC RDF

Full text files in this thesis

Files Size Format
tvk.pdf 3.130 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Funded