Use this identifier to quote or link this thesis: http://hdl.handle.net/10803/6675

Sorption Isotherms and WaterDiffusitivity in Muscles of Pork Ham at Different NaCl Contents
Comaposada i Beringues, Josep
Gou i Botó, Pere
Nacenta Anmella, José M. (José María)
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Màquines i Motors Tèrmics
1999-10-04
B.29941-2001
8469968807
isotermes de sorpció
pernil curat
transferència de l'aigua
assecat
carn de porc
637 - Productes dels animals domèstics, de la caça i de la pesca
3104. Producció Animal - 3303. Enginyeria i Tecnologia Químiques
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
         
DIDL MARC MARC_CCUC METS OAI_DC ORE QDC RDF

Full text files in this thesis

Files Size Format
01titol.pdf 7.232 KB PDF
02Dedicatories.PDF 5.773 KB PDF
03resum.pdf 9.513 KB PDF
04RESUMEN.PDF 9.505 KB PDF
05SUMMARY.PDF 9.094 KB PDF
06AGRAIMENTS.PDF 9.422 KB PDF
07NOTACIO.PDF 13.85 KB PDF
08index.pdf 12.20 KB PDF
09INTRODUCCIO.PDF 8.828 KB PDF
10PrefaciIntroduccio.PDF 11.26 KB PDF
11ProcesIntroduccio.PDF 47.80 KB PDF
12PernilIntroduccio.PDF 105.3 KB PDF
13MusculIntroduccio.PDF 234.8 KB PDF
14AiguaIntroduccio.PDF 80.92 KB PDF
15AwIntroduccio.PDF 72.53 KB PDF
16DifusivitatIntroduccio.PDF 249.4 KB PDF
17TitolOBJECTIUS.PDF 8.714 KB PDF
18OBJECTIUS.PDF 5.954 KB PDF
19TitolMETODOLOGIA.PDF 8.943 KB PDF
20AwMetodologia.PDF 146.3 KB PDF
21DifusivitatMetodologia.PDF 95.77 KB PDF
22ComentarisMetodologia.PDF 7.937 KB PDF
23RESULTATS.PDF 8.834 KB PDF
24AwResultats.PDF 168.8 KB PDF
25DifusivitatResultats.PDF 279.7 KB PDF
26TCONCLUSIONS.PDF 9.033 KB PDF
27CONCLUSIONS.PDF 9.696 KB PDF
28TBIBLIOGRAFIA.PDF 6.692 KB PDF
29BIBLIOGRAFIA.PDF 35.75 KB PDF
30tAnnexA.pdf 5.135 KB PDF
31annexa.pdf 22.60 KB PDF
32titolb.pdf 5.137 KB PDF
33annexB.PDF 16.03 KB PDF
34ERRATES.PDF 17.43 KB PDF

Show full item record