La escena tragicómica

Author

Usandizaga, Miguel

Director

Piñón, Helio

Date of defense

1987-03-03

ISBN

9788469134542

Legal Deposit

B.31937-2008



Department/Institute

Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Composició Arquitectònica

Abstract

Tomo 1. Parte didáctica.<br/><br/>Estudio sobre las relaciones entre arte y vida y sus consecuencias sobre la forma del espacio escénico moderno.<br/><br/>Tomo 2. Parte reflexiva.<br/><br/>Definición de lo tragicómico como género del arte moderno desde el romanticismo hasta nuestros días.

Keywords

tragicomedia; Hans Hollein; Adolf Loos; arquitectura teatral; comedia; tragedia; teatro; arte y vida; escenografía; arquitectura moderna

Subjects

72 - Architecture; 73 - Plastic arts

Documents

01_usandizaga_portadaIndex.pdf

441.2Kb

02_usandizaga_capitol0.pdf

307.8Kb

03_usandizaga_capitol1.pdf

13.13Mb

04_usandizaga_portadaIndexI.pdf

427.3Kb

05_usandizaga_capitol2.pdf

17.75Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)