Use this identifier to quote or link this thesis: http://hdl.handle.net/10803/52179

Análisis de la respuesta de las levaduras a las condiciones de estrés osmótico y ausencia de nitrógeno durante la vinificación
Jiménez Martí, Elena
Olmo Muñoz, Marcel·lí del
Universitat de València. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular
2010-09-13
V-3369-2011
9788437079950
577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
Facultat de Biològiques
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
338 p.
         
DIDL MARC MARC_CCUC METS OAI_DC ORE QDC RDF

Full text files in this thesis

Files Size Format Description
anex I.xlsx 520.6 KB Microsoft Excel 2007
anex II.xlsx 1.250 MB Microsoft Excel 2007
anex III.xlsx 576.8 KB Microsoft Excel 2007
anex IV.xlsx 560.7 KB Microsoft Excel 2007
jimenez.pdf 6.907 MB PDF tesi

Show full item record