Departament d'Història Econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial

Departament d'Història Econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial

La Universitat de Barcelona és la universitat pública principal de Catalunya, amb el nombre més gran d’estudiants i l’oferta formativa més àmplia i completa. A més, és el principal centre de recerca universitari de l’Estat i un dels més importants d’Europa, tant per nombre de programes de recerca com per l’excel·lència assolida en aquest terreny. Estretament vinculada a la història de Barcelona i de Catalunya, la UB combina els valors de la tradició amb el fet de ser una institució innovadora i d’excel·lència en l’àmbit docent, i és una universitat urbana, oberta i cosmopolita com la mateixa ciutat de Barcelona. Us convidem a conèixer la Universitat de Barcelona!

Si sou doctor de la Universitat de Barcelona i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@ub.edu. Per a més informació consulteu "Preguntes més freqüents" (PMF).

Enviaments recents

  • González Esteban, Ángel Luis (Data de defensa: 11-07-2017)
    This thesis is concerned with the world wheat economy between 1939 and 2010, which may seem somewhat surprising for several reasons. First, the history of wheat is inextricably tied up with the evolution of world agriculture ...