Dietary factors influencing calcium and phosphorus utilization in broiler chicken

Autor/a

Hamdi, Manel

Director/a

Pérez Hernández, José Francisco

Fecha de defensa

2016-12-02

ISBN

9788449027611

Páginas

195 p.



Departamento/Instituto

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Palabras clave

Calci; Calcio; Calcium; Fòsfor; Fósforo; Phosphorus; Pollastres d'engreix; Pollos de engorde; Broilers chicken

Materias

636 - Explotación y cría de animales. Cría del ganado y de animales domésticos

Área de conocimiento

Ciències de la Salut

Documentos

maha1de1.pdf

2.431Mb

 

Derechos

L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)