Comparación computacional de estructuras de proteínas. Aplicación al estudio de un inhibidor de carboxipeptidasa como agente antitumoral

Author

Mas Benavente, José Manuel

Director

Avilés, Francesc X. (Francesc Xavier)

Querol Murillo, Enrique

Date of defense

2001-06-22

ISBN

8469978128

Legal Deposit

B.17.131-2002



Department/Institute

Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular

Abstract

El objetivo general de esta tesis se enmarca en un proyecto más amplio de ingeniería de proteínas que trata de analizar y rediseñar la estructura, camino de plegamiento, función natural y aplicaciones biotecnológicas de una proteína, el PCI (Potato Carboxypeptidase Inhibitor). Las características estructurales de esta proteína, esencialmente sus puentes de azufre, nos invitaron a realizar un estudio general en proteínas ricas en puentes de azufre.


This tesis is included in a bigger protein engineering project which analices the structure, the folding pathways, the natural functions and biotechnological applications of PCI (Potato Carboxypeptidase Inhibitor). The estructural characteristics in this protein, and essentially its disulphide bridges, are the common factor in the studied proteins in this work.

Keywords

Algorismos; Informática; Cáncer

Subjects

577 - Material bases of life. Biochemistry. Molecular biology. Biophysics

Knowledge Area

Ciències Experimentals

Documents

jmmb1de4.pdf

688.0Kb

jmmb2de4.pdf

974.7Kb

jmmb3de4.pdf

885.5Kb

jmmb4de4.pdf

432.1Kb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)