Acevedo Fani, Alejandra (Date of defense: 2016-12-16)
L’objectiu d’aquesta tesi doctoral va ser avaluar els factors més importants que afecten la formació i les propietats fisicoquímiques de les emulsions nanoestructurades i dels nanolaminats, així com la ...
Artiga Artigas, María (Date of defense: 2018-12-17)
Les nanoestructures basades en emulsions es consideren excel•lents sistemes d'alliberament de compostos bioactius de diferent naturalesa i funcionalitat. L'objectiu d'aquesta Tesi Doctoral va ser estudiar ...
Raybaudi Massilia, Rosa M. (Date of defense: 2007-10-30)
El consum de fruites fresques tallades i sucs de fruites no pasteuritzats s'ha<br/>incrementat significativament en els darrers anys degut a la creixent demanda de<br/>productes sans de baix contingut ...
Burón Moles, Gemma (Date of defense: 2014-05-27)
Despite the current use of chemical fungicides, Penicillium digitatum and P. expansum still are the most devastating pathogens of orange and apple fruit, respectively. These wound pathogens can infect ...
García Cela, Esther (Date of defense: 2014-09-15)
Las micotoxinas son contaminantes químicos de origen biológico que suponen el mayor riesgo en la cadena alimentaria, debido a su amplia presencia y a los múltiples efectos perjudiciales que producen en ...
Falguera Pascual, Víctor (Date of defense: 2012-10-17)
Polyphenol oxidase (PPO) affects both kinds of matters that are nowadays at the forefront of the quality concept: those aspects related to health and those regarding organoleptic perception of food. In ...
Sobrino López, Ángel (Date of defense: 2009-07-21)
La llet s'ha processat tradicionalment mitjançant mètodes tèrmics que permeten assegurar la seva qualitat microbiològica i estabilitat enzimàtica. Malgrat això, els canvis organolèptics i la pèrdua de ...
Valero Rello, Ana (Date of defense: 2007-07-13)
Ochratoxin A (OTA) is a fungal secondary metabolite produced by Aspergillus and Penicillium species. It has been detected in a wide range of commodities, including cereals, coffee, grapes, raisins, must ...
Sánchez Vega, Rogelio (Date of defense: 2016-02-04)
This thesis doctoral was focused on evaluating the influence of HIPEF-processing parameters (electric field strength, treatment time and polarity) on bioactive compounds (chlorophylls, carotenoids, ...
Mosqueda Melgar, Jonathan (Date of defense: 2007-10-30)
L'aplicació de polsos elèctrics d'alta intensitat de camp (PEAIC) és una nova i innovadora tecnologia no tèrmica de processat mínim que és utilitzada com un procés de preservació alternativa per a sucs ...