CONVERSION OF SLUDGE BIOMASS INTO CATALYSTS: ENVIRONMENTAL TREATMENT APPLICATIONS

Author

Athalathil Ramankutty, Sunil

Director

Fabregat i Llangostera, Azael

Fortuny Sanromà, Agustí

Date of defense

2014-10-16

Legal Deposit

T 1669-2014

Pages

193 p.



Department/Institute

Universitat Rovira i Virgili. Departament d'Enginyeria Química

Abstract

La força d'aquest objectiu de la recerca és l'ús de catalitzadors a base de fangs (SBC) per al tractament d'aigües residuals en els mètodes de tractament biològics i químics en condicions ambientalment acceptables. Aquesta investigació presenta una forma alternativa de reutilitzar els materials de rebuig de les plantes de tractament d'aigües residuals i el rendiment dels nous catalitzadors en les aplicacions de tractament de medi ambient, sobretot en els processos d'oxidació biològica i avançats (POA), com l'ozonització, reacció foto i oxidació amb aire humit catalítica. Aquest estudi inclou característiques importants com la carbonització, la impregnació del metall, la caracterització de la superfície, i el mecanisme de degradació dels contaminants en els processos de reacció biològics i oxidació. Els nanocompostos / TiO2 de carboni llots van ser sintetitzats per diferents mètodes clàssics i l'estudi del disseny i fabricació de materials fotocatalítics avançades en el marc de la nanociència es presenta.


La fuerza de este objetivo de la investigación es el uso de catalizadores a base de lodos (SBC) para el tratamiento de aguas residuales en los métodos de tratamiento biológicos y químicos en condiciones ambientalmente aceptables. Esta investigación presenta una forma alternativa de reutilizar los materiales de desecho de las plantas de tratamiento de aguas residuales y el rendimiento de los nuevos catalizadores en las aplicaciones de tratamiento de medio ambiente, sobre todo en los procesos de oxidación biológica y avanzados (POA), como la ozonización, reacción foto y oxidación con aire húmedo catalítica. Este estudio incluye características importantes como la carbonización, la impregnación del metal, la caracterización de la superficie, y el mecanismo de degradación de los contaminantes en los procesos de reacción biológicos y oxidación. Los nanocompuestos / TiO2 de carbono lodos fueron sintetizados por diferentes métodos clásicos y el estudio del diseño y fabricación de materiales fotocatalíticos avanzadas en el marco de la nanociencia se presenta.


The strength of this research aim is to use sludge-based catalysts (SBCs) for the treatment of wastewaters in the biological and chemical treatment methods at environmentally acceptable conditions. This research presents an alternative way to reuse waste materials from wastewater treatment plants and the performance of new catalysts in the environmental treatment applications, especially in the biological and advanced oxidation processes (AOPs) such as ozonation, photo reaction and catalytic wet air oxidation. This study includes important features such as carbonisation, metal impregnation, surface characterization, and degradation mechanism of pollutants on the biological and oxidative reaction processes. The sludge carbon/TiO2 nanocomposites were synthesized by different classical methods and the study of the design and fabrication of advanced photocatalytic materials in the framework of nanoscience is presented.

Keywords

tractament d'aigües residu; colorants azoics; reacció oxidativa; nanocompostos; tratamiento de aguas resid; colorantes azoicos; reacción oxidativa; wastewater treatment; azo dyes; oxidative reaction

Subjects

54 - Chemistry. Crystallography. Mineralogy

Documents

Tesi Sunil Athalathil.pdf

6.722Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)